سومین نشست علمی – تخصصی «پساتلویزیون در ایران-پیامدهای همگرایی بر سیاستگذاری رسانه ای»
- شناسه خبر: 233
- تاریخ و زمان ارسال: ۹ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۸:۴۸
- بازدید : 363

در این نشست آقای دکتر سیدجمال الدین اکبرزاده جهرمی با ارائه مقدمه ای، به معرفی دوره پساتلویزیون و تحولات تکنولوژیکی و همگرایی رسانه ها در جهان و نیز این دوره در ایران پرداختند.
آقای دکتر سیدجمال الدین اکبرزاده جهرمی ، سخنران نشست علمی- تخصصی مذکور درباره موضوع پساتلویزیون در ایران-پیامدهای همگرایی بر سیاستگذاری رسانه ای»گفتند: همگرایی را می توان یکپارچه شدن انواع شبکه های ارتباطی مختلفی دانست که تا قبل از دیجیتال شدن به صورتی مجزا فعالیت می کردند. فرآیند همگرایی سه نوع اصلی شبکه های ارتباطی را در هم ادغام می کند. این شبکه ها عبارتند از شبکه های ارتباطات راه دور( مانند شبکه های مخابرات، از جمله: تلفن، موبایل، تلکس، تلگراف و …)، شبکه های ارتباطات داده ای ( مانند: انواع شبکه های
رایانه ای، از جمله: شبکه های محلی و اتصال میان رایانه های بزرگ با رایانه های شخصی و …) و سرانجام شبکه های ارتباطات جمعی( مانند: شبکه های رادیویی و تلویزیونی، از جمله: زمینی، ماهواره ای و کابلی).
نیز ایشان به اصطلاح « آرایش رسانه ای» اشاره نموده و افزودند بحث اصلی در اینباره این است که صدا و سیما باید چه تعداد شبکه تلویزیونی و رادیویی داشته باشد و هر شبکه باید چه نوع برنامه هایی پخش کند. بنابراین دو بحث اصلی و مرتبط به هم وجود دارد: تعداد شبکه ها و نوع شبکه ها.
آقای دکتر اکبرزاده جهرمی با جمع بندی مطالب ارائه شده در راستای پیامدهای همگرایی بر سیاستگذاری رسانه ای، به پاسخ های ایران به همگرایی رسانه ای پرداختند.
در ادامه این نشست، جناب آقای دکتر نجفی ، مشاور محترم معاونت فضای مجازی نیز به موضوع پساتلویزیون در ایران اشاره کردند و حاضرین به تعامل و گفت و گو درباره مطالب و مباحث ارائه شده پرداختند.
انتخاب موضوعات و مباحث علمی و تخصصی مطروحه در سلسله نشست های معاونت فضای مجازی که به طور مرتب در هر ماه برگزار می شود، با دقت و برپایه بررسی های چندگانه انجام گرفته و به منظور ارائه مطالب علمی و کاربردی انتخاب شده، از اساتید و متخصصان برجسته حوزه فضای مجازی بهره گرفته می شود.
در ادامه می توانید فایل ارائه شده در این نشست تخصصی را از طریق لینک زیر دانلود کنید.